Quality certification system in Agrotourism

The publication has been produced with the assistance of the European Unin.

The content of this web page is the sole responsibility of the Suruceni Village Mayoralty, Ialoveni District, Republic of Moldova and in no way reflect the views of the European Union.

News

10.05.2016

Calitatea CerTour – pentru a cunoaste adevărata Moldovă!

6 agropensiuni din Moldova au primit Certificatul de calitate CerTour

Proiectul CerTour s-a încheiat, dar rezultatele acestuia urmează încă să se multiplice și să ne motiveze să facem cunoscută Moldova adevarată, cu sufletulul ei plin de pace, de ospitalitate și dor! Cu specificul ei rural unic, cu oamenii ei frumoși care ne promovează și descriu simplu și cu inima deschisă ce înseamnă pentru ei adevaratele valori ale neamului: tradițiile, mâncarea inegalabilă, vatra... Oameni care sunt pe bună seamă demni să ne reprezinte țara!

Cunoașteți în acest video Moldova prezentată de acești oameni minunati - cu o modestie deosebită în spatele căreia stau ani de muncă și nopți nedormite, cu entuziasm, cu mult curaj și în anturajul care ne amintește de casa de la țară a buneilor, așa, natural, autentic, plin de sensuri precum ne-am propus să fie etichetat tot ce va deriva din CerTour Moldova. Le mulțumim tuturor celor care au participat la implementarea acestui minunat proiect.

Moldova nu e neaparat acel mic strugure de pe harta, Moldova e un manunghi de simboluri frumoase brodate cu iscusință în sufletele celor care au trăit aici sau au vizitat vreodată aceaste meleaguri. Alegeti calitatea CerTour pentru a cunoaste Moldova autentică!All rights reserved by Cer Tour © 2014 Developed by: WebConsulting Agency